Nógrádsáp településen elérhető szolgáltatásunk

Megtalálta a leggyorsabb Internet szolgáltatást, az általunk lefedett területeken mi biztosítjuk a leggyorsabb szolgáltatást versenyképes áron. A gyors Internet szolgáltatásunk Nógrád megyében jelenleg tizenegy településen (Rétság, Bánk, Berkenye, Borsosberény, Diósjenő, Kétbodony, Nógrád, Tereske, Tolmács, Szátok, Nógrádsáp) Pest megyében egy településen (Pilisszántó) érhető el. Szolgáltatásunk hűségidő nélkül is igényelhető. Élvezze a lakóhelyén elérhető legjobb és leggyorsabb Internet szolgáltatást. Előfizetőink visszajelzése alapján a szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük és emeljük a szolgáltatásunk sebességét.

AKTUÁLIS AKCIÓNK!

Internet csomagok

CSOMAG MEGNEVEZÉSE LETÖLTÉSI SEBESSÉG max FELTÖLTÉSI SEBESSÉG max GAR. LETÖLTÉSI SEBESSÉG GAR. FELTÖLTÉSI SEBESSÉG HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ*
Fiber Link 15 15 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 1 Mbps 3600 Ft
Fiber Link 45 45 Mbps 5 Mbps 15 Mbps 2 Mbps 5500 Ft
Cable Power 1 1 Mbps 0,2 Mbps 0,1 Mbps 0,1 Mbps 0 Ft**
Legjobb ajánlat

Speciális Internet csomagok

CSOMAG MEGNEVEZÉSE LETÖLTÉSI SEBESSÉG max FELTÖLTÉSI SEBESSÉG max GAR. LETÖLTÉSI SEBESSÉG GAR. FELTÖLTÉSI SEBESSÉG HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ*
Fiber Link 15 +TV 15 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 1 Mbps 5500 Ft
Fiber Link 45 +TV 45 Mbps 5 Mbps 15 Mbps 2 Mbps 7000 Ft

A Fiber Link + csomagok mellé ingyenesen jár a TV szolgáltatás, amely 72 darab rádió és televízió programból, a részletes csatornakiosztás itt olvasható. A Fiber Link + csomagok esetében a garantál letöltési és feltöltési sebesség jóval magasabb.

A szolgáltatás tartalmát és az előfizetési díjat a szolgáltató az ÁSZF szerint megváltoztathatja. * A feltüntetett díj 24 havi határozott idejű szerződés kötés esetén érvényes. Az oldalon feltüntetett valamennyi díj az ÁFA-t tartalmazza.
**A feltüntetett díj 12 havi határozott idejű szerződés kötés esetén érvényes, valamint a kábelmodemet meg kell vásárolni 5900 Ft-os áron.